701_Vitus_apotek_a.jpg
Vitusapotek Molde, Romsdalsgata 7, åpnet 25.09.2003 som det femte apoteket i Molde, med Vitusapotek Åndalsnes som filial. Vitusapotek Molde åpnet i de gamle lokalene til tidligere Molde apotek som flyttet ut og ble til Apotek1 Moldetorget. Det gikk bare tre døgn fra det gamle apoteket flyttet ut til Vitusapotek Molde åpnet i de samme lokalene. Vitusapotek Molde er en del av NMD AS, som eies av Celesio AG, ledende legemiddelgrossist og apotekeieren i Europa. NMD-konsernet består av to separate aksjeselskaper; Norsk Medisinal Depot Grossisthandel AS og apotekkjeden Vitusapotek AS. I 2001 ble NMD en del av det internasjonale Celesiokonsernet Celesio. Apoteker ved årsskiftet 2006/07 var Hans Kristian Herskedal. 03.03.2008 overtok Jan Havlas som apoteker på Vitusapotek Molde. Han kommer fra Praha i Tsjekkia. (Fotograf: Ola Gjendem)
Arkiv: artikler

Kvalfangst

Berit Drejer, Bjørn Ringstad, Per Arnt Harnes, Ole Mindor Myklebust og Ottar Befring forteller.

Les mer.

Det spøker i Molde og Romsdal

Hvem er det som går igjen i Superbgården hvor Molde bymuseums fortellerkvelder blir arrangert? Hvorfor ble læreren livredd og sendte elevene hjem fra skolen? Hva skjedde da mørebiskopen drev åndeutjaging i Molde?

Les mer.

Husker du sjauerne på kaia?

Nå kan du se bilder av dem i en unik fotoutstilling Molde bymuseum har laget i butikkvinduene i Amtmann Krohgs gate 3. Bildene viser byens fargerike sjauere og transportarbeidere i arbeid. Utstillingen gir et lite blikk tilbake på livet på kaia rundt 1950. Utstillingen På kaia er åpen døgnet rundt, er gratis og blir stående ut januar.

Les mer.

Første nordmann på Nordpolen?

Moldes ukjente polfarer Trygve Berge viser film og forteller fra Nordpolen, Nordvestpassasjen, Svalbard og jorda rundt med Saga Siglar.

Les mer.